Vama na usluzi od 1993.

Branka Krsmanovića 88

35250 Paraćin

035/561-632

Fiksni/Fax

Pon-Pet : 7:30 - 19:30

Subotom : 7:30 - 16:00

Fasadni sistemi pored kvalitetne ugradnje zahtevaju i kvalitetne materijale.

U ponudi imamo sisteme proverenih domaćih i stranih proizvođača završnih maltera i fasadnih boja, stiropora,lepkova i ostalih pratećih materijala za izradu fasada. Toniranje se vrši na savremenim miks mašinama proizvođača, u više hiljade nijansi.

S ponosom ističemo da smo zvanični distributeri i regionalni mix centar najpoznatijeg proizvođača boja u jugoistočnoj Evropi, slovenačkog JUB-a.

Dobra toplotna izolacija fasade smanjuje troškove u letnjem ili zimskom periodu kada je u pitanju grejanje ili hlađenje prostorija i povećavaju ugodnost boravka u vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Sa razvojem građevinarstva razvijale su se i fasade,kako po svom obliku tako i po naćinu izrade. Dobro dizajnirana i oblikovana fasada može u potpunosti da promeni izgled građevine,što i čini glavni zadatak svakog arhitekte.

Završni malteri mogu biti akrilni, silikonsko silikatni ili nano-silikatni, u zagladjenom i zaribanom obliku. Karatkeristike maltera određuju postojanost boja, otpornost na atmosferske uticaje i pojavu algi/plesni i zato je najbitnije odabrati proverenog proizvođača jer se fasadni sistem radi samo jednom na vašem objektu.


Ističemo:

JUB